PUBG Mobile Gizli Mod Yakında Oyuna Gelecek


Abone Ol 

Dünyanın en fazla ses getiren oyunlarından biri olan PUBG oyununun mobil versiyonu için gizli mod geliyor. Pubg mobile için yeni duyurulan gizli mod ne zaman geleceği ve oyun modu hakkında derlediğimiz bilgiler...

Pubg steam versiyonundan sonra piyasaya sunduğu pubg mobile oyunu akıllı telefon ve bilgisayar üzerinde oynayabileceğiniz bir çok modu bulunan en popüler oyunlardan biri haline geldi.

PUBG mobile ilk çıktığı günden bu yana bir birinden farklı güzel güncellemeler ile telefonda kapladığı alanı popüler mobil oyun, yeni eklenecek gizli mod ile yakında oyun sevenleri ile buluşacak.

Pubg gizli mod ile daha eğlenceli oyun deneyimi sunacağa benziyor.

PUBG Mobile Gizli Mod Piramitler İle Geliyor

PUBG Mobile için önümüzdeki hafta Miramar Haritası için yeni mod gelecek. This Ancient Secret adlı etkinlik Cadılar Bayramı Modu veya Yıldönümü Kutlama Modu gibi olacağa benziyor ve 4 Ağustos’ta başlayacak.

Oyun sevenlerin yakında eklenecek Secret map, Miramar haritası içinde siyah bir gökyüzü ile The Ancient Secret yeni oynayabilecekler.

Oyun haritasına gizli modlar geleceğe ve piramit içine girenler mini oyun bir oyun alanı ile karşılaşacağa ve birbirinden farklı ekipmanlar toplayabilecek.

PUBG mobile için yeni gelecek olan gizli mod ile oyun farklı bir noktaya taşınacak gibi yeni gelecek güncelleme ile bu oyun modu merak uyandırıyor ve bir çok sürpriz barındıracak gibi...

4 Ağustos ile oyuncuların karşısına çıkacak yeni modun en merak uyandırıcı yanı ise piramitler olacağa benziyor. Ayrıca gizli modda bulmacalarında yer alması muhtemel özelliklerinden biri olacağa, Boss Battle'a ve mini oyunlar ile daha eğlenceli bir oyun deneyimi sunması bekleniyor.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski